söndag 20 november 2011

Ljusterö minimalistic

Träningen går bra och jag tycker att kroppen tar emot passen riktigt bra nu. Spinning blandat med MTB och minimalistisk löpning är receptet.
Grundträningen har strykigt på foten senaste veckorna vilket inte är planen. Passen utomhus har tagit överhand lite på grund av det underbara vädret.

Veckan som kommer blir ett hopekok av basövningar på gym, spinning med Stockholm Multisport, långpass i minimalistisk stil samt ev också MTB i lite högre fart. På Lördag står det 13 km barfota i spåret på schemat.

Fokus är styrka och uthållighet även om fart kommer in mer nu.

Idag körde jag ett pass i badtofflorna på ljusterö med Jesse. 11 km asfalt, grusväg och avslutningsvis singletrack bort till "rävbacken" där vi skojade till det med 35 min fart för att skaka ur benen. Grymt skönt pass i en höstrustad skärgård. Den här tiden på året är faktiskt en favvis att vara i skärgården.

5 badtofflor av 6 möjliga!

Kameran var inte med idag så ni får hålla tillgodo med en bild på Johan Olsson som visade att vila på schemat kan ge oanade resultat.


Igår blev det två timmar krattning i A3...Tröskelpass som resulterade i en ond ländrygg, samt 60 MTB i A3+. Det var ett grymt skönt urblåsarpass med 3 st backrusningar och fokus på tyngre växlar och rundtramp.


Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar